Free Shipping on orders over $99. This offer is valid on all our store items.

 

+32 (0) 3 238 32 66

Di-Vr: 9-18u; Za: 9-16u

Winkelmand

KYMCO lanceert Noodoe Navigation

Met het baanbrekende Noodoe Navigatiesysteem  kunnen de bestuurders zich concentreren op de weg

KYMCO lanceert Noodoe Navigation, een revolutionaire navigatie-ervaring die vanaf de basis is ontworpen voor scooterrijders. Navigatie systemen laten bestuurders herhaaldelijk naar het scherm kijken om te weten wanneer ze moeten draaien. Noodoe Navigation stelt de veiligheid van de bestuurder op de eerste plaats en is zo ontworpen dat de rijders zich op de weg kunnen concentreren.

Noodoe Navigation is een pionier op het gebied van ROAD-FOCUSED NAVIGATION. Het is een volledig nieuwe benadering in de navigatie-industrie. In plaats van continu te vertellen hoeveel meter tot de volgende afslag – en waardoor men herhaaldelijk naar het scherm moeten staren – presenteert Noodoe Navigation het aantal kruispunten aan de kant van de straat vóór je volgende afslag.

Hierdoor kunnen bestuurders gewoon de zijstraten tellen zonder dat zij noodzakelijk naar beneden moeten kijken. Hierdoor blijven ze gefocust op de weg voor ze de afslag naderen. Tijdens de hele rit zijn er geen ongewenste meldingen of onderbrekingen. Rijders kunnen de nadering van de volgende afslag bevestigen wanneer ze willen.

Andere kenmerken die Noodoe Navigation onderscheiden als het eerste op de bestuurder gerichte navigatiesysteem, zijn:

Bestemming voor aankomst

Bestuurders kunnen een bestemming op hun telefoon opgeven voordat ze van huis gaan, zodat ze het adres niet in de navigatie van de scooter hoeven in te voeren. Wanneer de sleutel is ingeschakeld, wordt de bestemming automatisch van de telefoon naar de scooter overgebracht. Het is geregeld voordat de reis begint.

Persoonlijke reisnavigatie

Voer meerdere bestemmingen tegelijk in (maximaal 5) tegelijk. Terwijl de sleutel wordt ingeschakeld, worden ze allemaal naadloos overgezet naar de scooter om de gewenste navigatie-route te creëren. Dit is met name handig wanneer bestuurders willen genieten van een schilderachtige route langs de weg.

Richting in één oogopslag

Tijdens het rijden hebben bestuurders slechts een korte tijd om een ​​blik te werpen op het dashboard van de scooter. Vandaar dat elk onderdeel van het geoptimaliseerde navigatiesysteem één vaste plaats op het dashboard heeft. Informatiepresentatie is eenvoudig, duidelijk, met belangrijke informatie vastgelegd op een optimale locatie. Bestuurders kunnen altijd in een oogopslag zien wat ze willen.

Kijk veilig vooruit

Sta je stil bij het stoplicht, dan toont Noodoe Navigation een overzicht van wat nog moet komen. Hierdoor kan de bestuurder anticiperen op alles wat nog gaat komen. De gedetailleerde reisinformatie wordt alleen weergegeven als de rijder de tijd heeft om hem veilig te lezen

Bron: http://motorscooters.kymco.nl/kymco-lanceert-noodoe-navigation/

No Comments Yet.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.