Free Shipping on orders over $99. This offer is valid on all our store items.

 

+32 (0) 3 238 32 66

Di-Vr: 9-18u; Za: 9-16u

Winkelmand

Maak online een afspraak

6 Responses

 1. Beste, Ik heb een scooter van 50cc “Kymco” die start niet meer enkel met kickstart werkt dat. Ik zou dat graag laten maken kan ik bij jullie langs komen om te herstellen of ineens afspraak kan maken? Asap aub. In bijlage heb ik fotos gestuurd van mijn scooter Groetjes, Gurung Milan
  • Beste, In dit geval maakt u best een afspraak. U brengt de scooter op de afgesproken dag binnen, wij bekijken het probleem en laten u weten wat de kostprijs zou zijn. Als u akkoord bent kunnen we dit meteen herstellen. Mvg, Lorenz
 2. Beste, Ik heb zaterdag een tweedehands pbr gekocht en zondag heb ik er op gereden, ik moest er wel eerst een paar keer opspringen zodat de motor aanging. Vandaag wou ik hem nog eens opstarten en na de eerste keer viel hij al na 5 seconden uit, daarna lukte het niet meer en telkens als ik op het knopje drukte om hem op te starten ging de motor stiller en stiller werken. Zou u mij kunnen helpen met dit of eventueel verwijzen naar iemand die zou kunnen komen kijken naar dit en hoeveel dit zou kosten? Mvg
  • Beste, Hier kunnen wij zeker met helpen. Gelieve ons te bellen (03/2383266) of te mailen (info@kielsscootercenter) Zo kunnen we verder afspreken. Mvg, Kiels scooter center
 3. Muhammad F. Siddiqui
  Beste, Mag ik weten om Neco bromfiets klasse A service te doen. Een paar maand geleden heb ik mijn bromfiets gekocht en nu loopt dat bijna 1000 km. Volgens Neco guide boek moet de gebruiker service nodig eerste 1000km. Mvg,
  • Beste, jammer genoeg kan ik u hier niet mee helpen. wij onderhouden/herstellen enkel scooters van merken dat we zelf verkopen. ik raad u aan om op de website van Neco te kijken waar de dichts bijzijnde verdeler zit

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.