Free Shipping on orders over $99. This offer is valid on all our store items.

 

+32 (0) 3 238 32 66

Di-Vr: 9-18u; Za: 9-16u

Winkelmand

Warm welkom in de QUADRO club België-Nederland

Quadro

Sinds kort zijn wij trotse verdeler van het merk Quadro
een merk dat sinds 2010 op de markt is gekomen door een ex-ingenieur van de Piaggio groep, daar heeft hij onder andere de fantastische MP3 ontwikkeld!
met dit gedacht heeft hij dus Quadro ontwikkeld.
meer info hierover QUADRO SCOOTERS

onlangs hebben we ons dus ook lid gemaakt van de Belgisch-Nederlandse Quadro club!en dit is wat de oprichter van de Quadro club geschreven heeft op hun Facebook pagina! FACEBOOK GROEP QUADRO CLUB

P.S. hij heeft meteen zijn nieuwe Qooder bij ons besteld!

"Gisteren waren we op bezoek bij de nieuwe QUADRO en QOODER dealer van Antwerpen, het KIELS SCOOTERCENTER.
Gelegen aan de Boomsesteenweg, op een toplocatie, vlot bereikbaar vanuit alle windstreken. We stapten binnen in een mooie zaak met een uitnodigende uitstraling en troffen meteen de eigenaar Lorenz die ons vriendelijk ontving en de heel moderne zaak toonde. Vooraan en halverwege zagen we een heel moderne showroom waarin alle scooters mooi tentoon zijn gesteld, klaar om te testen. Kiels scootercentrum is een bekende en gewaarde dealer van de Piaggio producten waaronder de befaamde Vespa en MP3. Ook Kymco scooters en elektrische scooters horen bij het aangeboden gamma. En natuurlijk niet te vergeten, recentelijk ook de Quadro Vehicles producten met de Quadro QV3 met 3 wielen en de iconische Qooder op 4 wielen. Over deze laatste machine gaan we nog veel vernemen, deze 4-wiel scooter zet nieuwe standaarden, scooter rijden zal nooit meer hetzelfde zijn als voorheen.
We zetten ons bezoek aan de prachtige zaak van Lorenz verder en zagen achtereenvolgens een leuke wachtruimte voor de klanten met leuke zeteltjes, een koffiemachine (!) en lekkere snacks. Wachten op het onderhoud van je scoot wordt zo nóg leuker. Rondom deze wachtruimte zagen we een heel leuk aanbod aan helmen, handschoenen, accessoires en onderhoudsprodukten voor je favoriete scoot. Alles héél ordelijk en aantrekkelijk gepresenteerd.
Achteraan kwamen we dan in het walhalla, de super uitgeruste werkplaats waar het onderhoud van je scoot wordt uitgevoerd, en indien nodig ook de herstellingen. Wát een mooie, frisse en propere, goed uitgeruste werkplaats! Alles is voorhanden en binnen handbereik. Nieuwe banden nodig? Je kan ze zó uitkiezen want ze hangen gewoon omhoog in de werkplaats. Hier geen half gesloopte rommel en vuile toestanden zoals we soms wel eens op andere plekken zien. Het inrijden van de werkplaats kan makkelijk via de extra toegang langs de achterzijde van de zaak. Samenvattend mogen we stellen dat dit een duidelijke topzaak is waar je je als klant van een scooter of motorscooter écht op je gemak voelt. Lorenz kan je écht begeesterend informeren zodat je de juiste keuze maakt. En vanaf heden dus ook de Quadro scooters. Een aan te bevelen zaak met een jonge enthousiaste zaakvoerder. En dát zien we graag!
Waar? KIELS SCOOTERCENTRUM, Boomsesteenweg 518 Antwerpen. Vlakbij Ford Permeke. En vergeet vooral de naam niet van de super sympathieke eigenaar, Lorenz!"

Met dank aan Jos de Raes voor deze mooie woorden!

No Comments Yet.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.