Free Shipping on orders over $99. This offer is valid on all our store items.

 

+32 (0) 3 238 32 66

Di-Vr: 9-18u; Za: 9-16u

Winkelmand

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden als u een scooter binnen brengt ter herstelling

-Binnen brengen van het voertuig: voertuig parkeert u buiten (vooraan of achteraan) en u meld zich eerst aan bij het onthaal.

-Indien u een afspraak heeft voor onderhoud/herstelling dient u het voertuig tussen 9u en 11u binnen brengen (tenzij anders afgesproken) zo kunnen wij ervoor zorgen dat de scooter dezelfde dag klaar is, tenzij een gebrek aan onderdelen.

-Vanaf de datum dat de scooter hersteld is en u hier bericht over hebt gekregen hebt u 2 weken de tijd om het voertuig op te halen, daarna wordt er een stallingsvergoeding van €5 per dag aangerekend

-Expertise via verzekering, u spreekt met de expert een datum af en laat ons dit ook weten, op die afgesproken dag brengt u de scooter met ALLE boorddocumenten. ook hier geld dezelfde stallingsvergoeding regel.

-Uurloon bedraagt €55/uur

-Herstellingen die worden opgehaald worden bij afhalen betaald, achteraf betalen is niet mogelijk

 

Algemene voorwaarden bij aankoop voertuig in winkel

-Bij bestelling wordt er een voorschot van minimaal 10% aangerekend.

-Bij annulatie door de klant wordt het voorschot NIET terug betaald.

-Indien er bij onze leverancier een probleem is waardoor de levering extreme vertraging oploopt wordt er in samenspraak met de klant naar een oplossing gezocht.

-In onze winkel accepteren wij volgende betaalmiddelen: contact, Bankcontact, Maestro, Visa, Mastercard en Eco-cheque(volgens de regels van ecocheque)

 

Algemene voorwaarden bij aankoop op webshop

-bij bestelling het u de keus om het bedrag over te schrijven op onze rekening (voor levering) of indien het bedrag minder is dan €3000 kan  dit ook cash bij de levering betaald worden.

-Scooters worden gratis aan huis geleverd in heel Belgie (levermoment wordt met de klant afgesproken)