fbpx

Onze diensten

Verkoop

Bent u van plan een (moto)scooter aan te kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een ruim aanbod van verschillende merken en voor ieders budget. Ook doen wij overname van uw oude scooter. Kan u niet in een keer betalen? geen nood wij kunnen ook scooters leveren op afbetaling
Meer info

Onderhoud/herstelling

Onderhoud is behoud! Het is heel belangrijk uw scooter goed te onderhouden.
Dit bevorderd de levensduur van uw scooter alsook de waarde bij eventuele verkoop.
Ook scooters die niet bij ons zijn aangekocht zijn welkom voor herstelling en onderhoud.
Let wel op: wij doen enkel onderhoud van de merken die we zelf verkopen!

Voor alle andere merken kan u terecht bij onze andere vestiging in Kontich.

WWW.JLMOTORS.BE

Meer info

Depannage

Valt u jammer genoeg toch in panne? Dan kan u beroep doen op onze depannge service. Neem contact met ons op en we spreken met u af wanneer we de scooter ophalen

  • binnen Antwerpse ring : €40
  • buiten Antwerpse ring : €60
  • buiten provincie Antwerpen : op aanvraag

 

Meer info

Customizing/tuning

Wilt u iets uniek? Of heeft u een speciaal project in gedachten? Wij gaan geen uitdaging uit de weg! Hier vindt u enkele voorbeelden van projecten uitgevoerd door ons.

 

Meer info

Delivery service

Wij bieden een uitstekende service voor voedsel leveranciers (pizzeria’s,Catering,Sushi,…) Met onze eigen depannage dienst komen wij de scooters ophalen en zo snel mogelijk hersteld terug brengen! Ook voor de aankoop van uw vloot kan u bij ons terecht, bij aankoop van meerdere stuks maken wij een mooie prijs.
Meer info
Door de stijgende container prijzen wordt alles duurder, jammer genoeg dus ook onze scooters, onderdelen en accessoires… We hebben het zo lang mogelijk proberen uit stellen.. maar ook wij zijn genoodzaakt om onze prijzen te verhogen.
Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.