Onze diensten

Verkoop

Bent u van plan een (moto)scooter aan te kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een ruim aanbod van verschillende merken en voor ieders budget. Ook doen wij overname van uw oude scooter. Kan u niet in een keer betalen? geen nood wij kunnen ook scooters leveren op afbetaling
Meer info

Onderhoud/herstelling

Onderhoud is behoud! Het is heel belangrijk uw scooter goed te onderhouden. Dit bevorderd de levensduur van uw scooter alsook de waarde bij eventuele verkoop. Ook scooters die niet bij ons zijn aangekocht zijn welkom voor herstelling en onderhoud. Let wel op: wij doen enkel onderhoud van de merken die we zelf verkopen!
Meer info

Depannage

Valt u jammer genoeg toch in panne? Dan kan u beroep doen op onze depannge service, onze camionette is uitgerust om verschillende herstellingen ter plekke uit te voeren. Is het iets wat niet ter plekke hersteld kan worden, dan nemen we uw scooter mee naar onze werkplaats.

Meer info vindt u hier

 

Meer info

Customizing/tuning

Wilt u iets uniek? Of heeft u een speciaal project in gedachten?Wij gaan geen uitdaging uit de weg! Hier vindt u enkele voorbeelden van projecten uitgevoerd door ons.
Meer info

Delivery service

Wij bieden een uitstekende service voor voedsel leveranciers (pizzeria’s,Catering,Sushi,…) Met onze eigen depannage dienst komen wij de scooters ophalen en zo snel mogelijk hersteld terug brengen! Ook voor de aankoop van uw vloot kan u bij ons terecht, bij aankoop van meerdere stuks maken wij een mooie prijs.
Meer info
Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.