Scooter Center

Scooter leasen

Een scooter leasen is een uitstekende optie als je op zoek bent naar flexibiliteit en financieel gemak. Bij Kiels Scooter Center in Antwerpen en Merksem bieden we jou de mogelijkheid om jouw droomscooter te leasen, waardoor je direct kunt genieten zonder een grote investering vooraf. Daarnaast is een scooter kopen op afbetaling ook een optie waarmee je de kosten over een langere periode kunt spreiden. Zo bied je jezelf de vrijheid om zonder grote financiële last een scooter te bezitten.

Depannageservice

Scooters op afbetaling

Aparte onderdelen te koop

Een scooter leasen biedt jou extra mogelijkheden

Een scooter kopen op afbetaling is bijzonder voordelig voor wie niet direct het volledige bedrag wil of kan betalen. Deze optie geeft je de mogelijkheid om maandelijks een vast bedrag te betalen, waardoor je financieel meer ruimte behoudt. Dit maakt het leasen van een scooter een aantrekkelijke optie voor veel mensen. In ons assortiment vind je diverse modellen, zoals een eenvoudige scooter waarvoor je geen rijbewijs nodig hebt. Maar je kunt bij ons ook een andere scooter kopen op afbetaling, zoals een dynamische scooter 50cc. Voor diegenen die zoeken naar meer kracht en avontuur, bieden wij ook motoscooters 125cc. Of je bij ons nu kiest om een scooter te leasen of meteen volledig af te betalen, onze depannageservice staat altijd klaar om hulp te bieden indien nodig.

shop-7-van-39

Ontdek onze voordelige leaseplannen en rijd weg op jouw droomscooter!

Rijd vandaag nog weg op jouw nieuwe scooter

Klaar voor een nieuwe rijervaring? Of je er nu voor kiest om je scooter meteen te kopen of op afbetaling, bij ons vind je wat je zoekt. Ontdek ons uitgebreide assortiment scooters van verschillende topmerken. Bestel gemakkelijk online en geniet van de vrijheid die een scooter biedt.

Heb je een vraag?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.